ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η πολυετής απασχόληση με το αντικείμενο της παραγωγής επίπλων έχει αφήσει κληρονομιά στην εταιρεία Αφοι Π. Καρακόλη Ο.Ε. τεχνογνωσία, ώστε το τελικό προϊόν να συνδυάζει απαράμιλλη αισθητική με σωστή τιμή. Σε συνδυασμό με τις εφαρμογές νέων τεχνολογιών το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Στο θέμα της επιλογής υλικών κατασκευής επίπλων οι επιλογές είναι απεριόριστες. Η γκάμα των υλικών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μεταλλικούς σωλήνες διαφόρων διαμετρημάτων, μασίφ σίδερο σε διάφορες διατομές και σχήματα, μέχρι αφρολέξ, υφάσματα και δερματίνες, καθώς επίσης και ξύλα βιομηχανικά ή μασίφ σε διάφορους χρωματισμούς. Σε ειδικές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται και υλικά εισαγωγής, τα οποία έχουν τα χαρακτηριστικά εκείνα, που κρίνονται απαραίτητα για την χρήση που τα προορίζουμε.

Οι τεχνικές που εφαρμόζονται στην παραγωγή είναι αποτέλεσμα της συσσωρευμένης εμπειρίας, αλλά και της εφαρμογής των νέων τεχνολογιών, που καθημερινά αναπτύσσονται. Η διαμόρφωση των μεταλλικών μερών ενός επίπλου επιτυγχάνεται με την χρήση μηχανημάτων, ενώ η βαφή τους γίνεται ηλεκτροστατικά, ώστε τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα να είναι και οικολογικά αποδεκτό. Η οικολογική συνείδηση μας έχει υποχρεώσει το τελευταίο διάστημα να συνεργαστούμε με εταιρείες παροχής υπηρεσιών, ώστε η παραγωγή επίπλου να μην επιβαρύνει το περιβάλλον, ούτε στο ελάχιστο. Προς αυτή την κατεύθυνση εξάλλου, οδηγείται και η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια.

Η επεξεργασία του ξύλου συντελείται και αυτή με γνώμονα, όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα αλλά και με σεβασμό προς το περιβάλλον. Οι τεχνικές που ακολουθούνται είναι κι αυτές προϊόν της πολύχρονης εμπειρίας, αλλά και των τεχνολογικών κατευθύνσεων, που λαμβάνονται σχεδόν καθημερινά.

Τέλος, το προσωπικό της εταιρείας, δηλαδή οι άνθρωποι που στηρίζουν κάθε μας βήμα, φροντίζουμε ώστε η εκπαίδευσή τους και η τεχνική τους κατάρτιση να είναι συνεχής. Με βάση τους δύο αυτούς πυλώνες ( άνθρωπος και περιβάλλον ), η εταιρεία Αφοι Π. Καρακόλη Ο.Ε. θα συνεχίσει να σας προσφέρει προϊόντα, όχι μόνο αισθητικής υπεροχής αλλά και από πρακτικής άποψης τέλεια.

Διαβάστηκε 6694 φορές